Meny
Hem
Nyheter
Arrangemang
Artister
Länkar
Små Tankar
Gästbok
Kontakt
Webbdesign TheBull

Nyheter

Nu finns Elf CM Booking på Persnäsportalen. Öland.


Nu finns det skiva av ytterligare ett band att köpa. The Swamp Shakers är ett rockabillyband i Världsklass från Lettland.

Det är deras cd Don´t Wanna Miss i ett pack tillsammans med en 45 varvs vinylsingel.

Pris 180 kronor + eventuell frakt.


The Lovesick Duo är en fantastisk duo från Italien som spelar bland annat Rockabilly och Country.

Jag har några exemplar av deras senaste album " All Over Again" på lager.

Vinyl LP 230 kronor.

CD 120 kronor

Plus frakt om det inte passar så bra att den kan levereras direkt.Den som är intresserad kan teckna sig på min maillista för det veckobrev som jag skriver. Lite svammel och tips om vad som händer.
Om du har ett arrangemang så tipsa mig om det.


 

Trots ett stort antal klick på Eventmarket så kommer inte motsvarande antal frågor till mig. Notera att Det som finns med på Hemsidan enbart är exempel på band. Jag tar fram det ni vill ha och ger mig inte förrän ni fått det ni vill ha.
Jag har roat mig med att skapa ett par nya listor på Spotify. Elfens Country kallar jag den ena och den andra heter Elfens Top 20.
Här är två tips på bra Radiostationer att lyssna på.

Rockabilly Radio från England.

Countrykanalen, Sverige.Foreign visitors are welcome. Sorry that the site is only in Swedish but hopefully you can find something interesting among the links. If you like to go in on the Guestbook to say hello or send me an e mail if you have questions.


På Sweden Country i Kristianstad så gjordes avstamp för ett samarbete mellan Norges Top Country Artist Arly Karlsen och Elf CM Booking. Arly som gjorde ett stort intryck på publiken i Kristianstad, har en sångstil och ett framträdande som kommer att göra succé på de festivaler som tar tillfället att boka honom.