Meny
Hem
Nyheter
Arrangemang
Artister
Länkar
Små Tankar
Gästbok
Kontakt
Webbdesign TheBull
LÄNKAR

Vi är medlemmar i branschnätverket Eventmarket där vår profilsida är ElfCountry.Elf CM Booking. Myspace

SKIVBOLAG


Old Rock Records i Tibro.


ARTISTER


Patty Mitchell. Har tillsammans med sin man David Lege bandet Patty Mitchell. Keith Little & the Blue Blazes" vilka gjorde succé på 2002 års "Bluegrass och Oldtimefestival" i Gränna. Originalmedlem i "Dixie Chicks. Utkom med Cd "These are the Good Old Days 2002. Finns med på " Clinch Mountain Sweethearts" med Ralph Stanley samt "Gail Davies and Friends.

Dee Lannon. Härlig Rockabilly, Hillbillytjej. Att se henne är rena vitamininjektionen.

Teri Joyce. Äkta Country från Austin TX. Jättebra låtskrivare.

Dale Watson
. Jag vill påstå att detta är en av de bästa framförarna av äkta, genuin Country. En otrolig liveartist, en levande Jukebox. Hur många låtar kan karlen.

Heather Myles.Countrymusikens drottning.Trots att hon står mot den ekonomiskt starka musikindustrin i Nashville så har hon inte gett upp sin stil. T ex med de två senaste mycket starka skivorna där hon gör några fantastiskt bra duetter med Merle Haggard och Dwight Yoakam. Hon är även väldigt tuff i låten "Nashville´s Gone Hollywood".

Redd Volkaert. En gitarrlegend som gör precis vad han vill med sitt intstrument. Har spelat med Merle Haggard 1997 - 2000.

Danni Leigh.
Bland det häftigaste som kan bokas till en Countryfestival. Boka hos Elf CM Booking.

The High - Jacks. Rock n´ Roll och Country med Per-Erik Jonsson och Nina med band.

Vivien Searcy & the Ozarks. Amerikansk artist och låtskrivare bosatt i Sverige.Levererar modern Countrymusik med hjärta och attityd.


FESTIVALERHSLD 2019 Lindancehelg som anordnas i Mullsjö. Arrangörer bl a Kenneth Carlsson och Thomas Malmgren från Fancy Feet Linedancers.

Countryfestivalen Skjåk. Festival i Norge med profilering mot Pure och äldre Countrymusik.


SKIVFÖRSÄLJNING


Ubbes Vinyl. Urban Krantz säljer vinyl i Borgholm på Öland. Jag gör ett besök där så ofta jag kan.

Hans Häggström. Har känt Hans, bördig från Ödeshög sedan mina första stapplande Countrysteg då vi for till Göteborg mm på konserter.


KLUBBARLonsome Pine Bluegrass & Country Association. Satsar på alla möjliga sorters musik. Rötterna i Bluegrass och Rockabilly.

Smålands Country Club. För mig som Smålänning är det en självklarhet att vara med i denna klubb.

Svenska Countrymusikföreningen. Har sitt säte i Göteborg. Ordnar skivmässa, har öppet hus i klubblokalen på torsdagar. Se deras hemsida om adress och tid.

Big River Country Club. Mycket aktiv Countrymusikklubb i Hagfors, Värmland.

AFF. Amerikanska Folkmusikföreningen. För alla som är intresserade av traditionell Amerikansk Folkmusik som Bluegrass och Oldtime.

Kountry Korral Föreningen. Ger fyra gånger ut tidningen Kountry Korral som är ett måste för den som är intresserad. Skriver både om aktuellt och har alltid någon djupgående story på gång om någon av klassikerna.

Fancy Feet Linedancers. Aktiv klubb i Anderstorp.

Aalborg Country Music Club. Jylland, Danmark.


SPECIALLÄNKAR


Eventmarket. Sökportalen med Sveriges eventlokaler, konferensanläggningar, artister, arrangörer och övriga fest- & mötesleverantörer!

Pelle Johnsson har tagit över Countrykanalen efter Per "The Bull" Gyllingberg. Bara äkta vara garanteras.

OmCountry lägger inte fingrarna emellan när analyserna görs om olika fenomen och institutioner inom Countrymusiken. Uppfriskande. Man kan få uppdateringar via e mail.

Vintage Vibe. Janne Jonsson är en otroligt duktig musiker som spelar gitarr och steel. Han specialiserar sig också på att bygga, reparera och sälja olika typer av förstärkare. Är du ute efter något speciellt så hör med honom.

Högberg Specialgitarrer. Michael & Maria Högberg i Bodafors. Specialiserar sig på att bygga Custom Guitars. Räddade kvällen på Ydre Countryfestival 2009 då de ställde upp med gitarr och bas till Dale Watsons band. Flyget hade slarvat bort deras.

Steelgitarrforum. Här är en länk till ett Skandinaviskt steelforum som Anders Brundell startat.

Svenskt Bluegrassforum. Här är öppet att diskuttera vad som händer inom Bluegrassmusiken mm.


WESTERNKLÄDER MM.Stockholm Western Store. Ligger i Gamla Stan. Passa på när ni är i Huvudstaden.


PÅ VÄG


ncr

NBRN.FM Nashvillebaserad internetradio med en mix av bra Countrymusik.
A Nashville based internetradio station with a mix of good Country Music.

Radiolänken kan du hitta radiofrekvenser som sänder Countrymusik. Meddela mig om ni hittar fel eller om ni har tips på flera.

Sweden Truckstop. Här finns massor av intressant för alla Lastbilschaufförer.


Övrigt

M-K Classic Cars i Huskvarna. Kenneth och Micke som säljer och förmedlar klassiska Amerikanare. Trevligt och seriöst garanteras. Talar av egen erfarenhet.

Rootsy. En sida där du hittar massor intressant om rootmusik. Artister, spelningar mm.

Radio Falköping. En av dessa radiostationer som sänder det folk ute i stugorna vill höra.

Sydostalliansen. Dansklubbar i samarbete. En samarbetsorganisation för dansklubbar i sydöstra Sverige. Småland och Blekinge. Omfattar både Linedace och Squaredance.

Sunjay. Mångsysslare som anordnar bl a skivmässor och resor.

Direkta Kontorsservice. Trycker och säljer kontorsmaterial.Har känt Åke och Stig sedan
tidigt -80 tal. och har alltid fått den bästa servicen här.

Är du sugen på att köpa eller byta MC. Kolla då hos min gamle barndomskamrat och fd kompanjon Christer på CI´s MC i Jönköping.